Miesten muotia netistä

Oli aika, jolloin oli noloa olla liian tyylikäs ja liian huoliteltu mies. Nykyisin vaatteista kiinnostunut ja ihoaan hoitavan miehen ei tarvitse salailla kenkäinnostustaan. Miehekkyyttä edustaa on hyväntuoksuinen, siisti ja itseään ja muita arvostava mies, ei hienhajuinen karju, jolle parturi on tuntematon paikka.

Miesten muoti on saapunut myös nettiin. Internetissä on jo tasapuolisesti tarjolla tietoa ja tuotteita niin miehille kuin naisillekin. Miesten kosmetiikka sarjat ovat laajentuneet ja monipuolistuneet kuluvan vuosikymmenen aikana, miehille on tarjolla hyviä ja laadukkaita naamioita, rasvoja ja täsmätuotteita. Erilaiset miehetkin on otettu huomioon, sporttiset ja orgaaniset tuotteet löytävät kukin omasta kategoriasta ostajat.

Vaatteiden valikoima on laaja, tarjolla on muotia hipstereille, pukumiehille ja rennosti pukeutuville. Tavallisiin liikkeisiin nähden tarjoukset vetävät nettikauppoihin. Nettikauppojen alkuaikoina miesten valikoima oli usein suppea naisten vaatevalikoimaan verrattuna, nykyisin miehet ovat tasavertaisia kuluttajia. Muotia seurataan joten parhaimpien liikkeiden miestenmuodin tulee olla ajan hermoilla.

Netti on myös loistava muodinseuraamisen työkalu. Blogeja eivät kirjoita ainoastaan naiset vaan myös
miehet. Muodista kiinnostuneet miesbloggaajat esittelevät tunnettujen merkkien uusimpia villityksiä, miesten muodissa kengät, kello ja erilaiset aksesuaarit ovat olennainen osa pukeutumista. Näyttävä kello tai värikkäät sukat voivat olla päätä kääntävä asuste kunhan ne sointuvat hyvin muuhun tyyliin.

Tulevaisuuden mies on muotitietoinen väreillä, asusteilla ja tyyleillä leikittelijä, joka muistaa säännölliset parturikäynnit eikä kavahda kauneussalongin ihonhoitoa.